Kertomuksia, tuntemuksia ja kokemuksia vaihdosta Buenos Airesissa, Argentiinassa elokuusta 2005 aina seuraavan vuoden alkuun.

domingo, agosto 21, 2005

Äsh.

Eilen iltasella alkoi reipas vesisade ja ukkonen jota kesti läpi yön. Aamulla mulle sitten ilmoitettiin että Fuerte Apachen asukkaat ovat päättäneet lykätä juhlaansa viikolla eteenpäin vesisateen takia. Seikkailu suureen tuntemattomaan siis lykkäntyy viikolla. Jos aiheesta haluaa tietää lisää voi seurata seuraavia linkkejä:

Carloz Tevez, yksi argentiinalaisen jalkapallon kuumia nimiä. Lähtöisin Fuerte Apachesta (http://www.soccerphile.com/soccerphile/players/carlos-tevez.html)

Cumbia Villera Wikipediassa (http://en.wikipedia.org/wiki/Cumbia_villera)

Clarinin (paikallinen sanomalehti) espanjankielinen artikkeli
(http://www.clarin.com/diario/2005/03/27/sociedad/s-945862.htm)

Todennäköisesti ensimmäinen ever suomenkielinen raportti aiheesta sitten joskus viikon päästä.
Lisäsin tässä yhteydessä nyt niitä luvattuja kuvia menneisiin artikkeleihin ja blogi-linkkeihin vielä Juhanin Korean-seikkailun.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Oot ollu ahkera, oon ylpeä susta.

7:43 a. m., agosto 22, 2005

 
Anonymous Anónimo said...

Hyvä Jopi et kaikki on lähteny rullaileen ja oot päässy sisään kulttuuriin ja maan tapoihin!! Mulla on huomenna lähtö kans ulkomaille opiskeleen.. Ei muuta ku suertee vaan takas ja sillee.. La madre que te pario, oot nähny paljon vaivaa näitten sivujen eteen.. hyvähyvä!! :)

11:00 a. m., agosto 22, 2005

 

Publicar un comentario

<< Home